Майбутній смартфон OnePlus під назвою OnePlus Nord деякий час був гарячою темою для розмов у світі технологій. Після появи дорогої серії OnePlus 8 протягом довгого часу ходили чутки про доступне пристрої OnePlus. Тепер компанія офіційно підтвердила дату запуску пристрою на 21 липня з допомогою відео на YouTube на офіційному каналі компанії. Крім цього кілька інших витоків також намалювали майже повну картину того, що чекати від пристрою. Отже, ось зведення всіх, що ми знаємо про майбутній OnePlus Nord.

OnePlus Nord 5G, mysmartprice

На своїй цільовій сторінці OnePlus Nord на Amazon компанія виклала зображення телефону, який засовують в кишеню джинсів. З цієї фотографії ми можемо розгледіти кілька елементів дизайну на задній панелі пристрою. Перше, що ми побачили, це масив камер, який розташований вертикально, як і у флагманського OnePlus 8, але у правому верхньому куті пристрою, а не в центрі. Повідомляється, що камера отримає відразу 4 об'єктива.

Що стосується дисплея, Nord 5G отримає 6,55-дюймовий дисплей AMOLED з роздільною здатністю Full HD + і подвійне отвір для фронтальної камери. Частота оновлення екрану буде 90 Гц, і дисплей не буде викривлятися з боків, як у телефонів OnePlus 8-ї серії. Нижня частина телефону буде мати ґрати динаміка і порт типу C, але, на жаль, немає роз'єму для навушників.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що стосується цін, ймовірно, смартфон буде продаватися за ціною в 500 євро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.