Користувачі Facebook і WhatsApp скоро зможуть спілкуватися один з одним.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Експерти змогли випадково виявити підготовку до інтеграції WhatsApp з месенджером Facebook. Повідомляється, що ентузіасти побачили спроби веб-ресурсів привести контакти, функціонал чату та інші параметри до спільного знаменника.

Нагадаємо, що ідею створення єдиної платформи для Facebook, WhatsApp і Instagram просуває Марк Цукерберг. Знайдені файли свідчать про те, що ідея просувається, і вже майже готова до реалізації.

WhatsApp як і раніше залишається самим популярним месенджером в світі, але з кожним днем його конкуренти набирають все більшу популярність, серед них у нас є Telegram. Компанії, що належить Facebook, не подобається ця ситуація, тому вони почали активно додавати важливі функції в месенджер, які раніше з якоїсь причини ігнорувалися.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

WhatsApp, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.