Користувачі iPhone звернулося до спільноти підтримки Apple і Reddit, щоб повідомити про проблеми, пов'язані з розрядкою акумулятора, в основному пов'язаних з додатком Music і високим рівнем фонової активності.

iPhone 12, gizchina
iPhone 12, gizchina

Сотні користувачів, багато з яких використовують iOS 13.5.1 на нових і старих пристроях, скаржаться на швидку розрядку смартфона. У деяких випадках фонова активність відбувається протягом декількох годин кожен день, навіть якщо додаток не використовувалася протягом кількох тижнів.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Компанія поки не знайшла причину проблеми.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google навчили показувати світлофори. Досить зручна функцій, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, що означає, що автопілот може самостійно керувати авто, і навіть допомогу людини не потрібна.