У популярному додатку для знайомств Tinder з'явилася функція відеодзвінків під назвою Face to Face. Тепер новоспечені парочки зможуть побачитися, не виходячи з дому.

Нова функція знаходиться на етапі тестування і доступна для обмеженої кількості користувачів в 13 країнах, включаючи США, Австралію, Бразилію та Францію. Україна в цей список не потрапила, пише The Verge.

Так, Face to Face отримала відразу кілька відмінностей від аналогів в інших сервісах.

Фото Tinder
Фото Tinder

По-перше, для використання функції потрібна взаємна згода. Щоб зателефонувати, обидва користувачі повинні натиснути на іконку в правому верхньому кутку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

По-друге, співрозмовники повинні ознайомитися з правилами. Оголення, сексуальний контент, ненависницькі висловлювання, насильства та незаконні дії – суворо заборонено.

По-третє, по закінченню відеодзвінка парі запропонують відповісти, чи хочуть вони повторити. При цьому про порушення правил можна повідомити адміністрації.

Цікаво, що Tinder не буде записувати відеодзвінки. У разі скарг представники програми будуть схильні вірити повідомленням користувача.

Під час відеодзвінка екран смартфона поділяється на дві частини. Таким чином співрозмовники будуть впевненими у своєму зовнішньому вигляді. Користувачі зможуть переконатися, що на задньому фоні немає речей, які не хотілося б показати сторонній людині.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо історію про те, як дівчина попалася на гачок сайту знайомств і зруйнувала життя молодій нареченій.

Як повідомляв портал Знай.uа, в одному з дніпровських РАЦСів спостерігали справжню історію кохання – пара познайомилася і одружилася в День Конституції.

Також портал Знай.uа писав, як соціальні мережі змінюють життя – насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе.