TikTok, ймовірно, є одним з найбільш суперечливих додатків на ринку. Хоча це додаток дуже добре в тому, що воно робить, останнім часом воно отримало декілька “поганих відгуків”. Втім, компанія продовжує збільшувати прибуток. Китайське додаток для коротких відео отримало широку популярність у багатьох країнах. Проте в деяких сферах його забороняють, останнім часом в Індії. Нещодавно TikTok випустила звіт про прозорість за другу половину 2019 року (з липня по грудень 2019 року). У звіті докладно описаний запит офлайнового відео від уряду і видалення відео, які порушують його політику.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

У всьому світі TikTok довелося ліквідувати понад 49 мільйонів відео за порушення своєї політики і принципів співтовариства. За даними компанії, більше 33% видалених відео з Індії. Зокрема, TikTok довелося видалити трохи більше 16 мільйонів відео з Індії. Більше 4,5 мільйонів відео від користувачів США були видалені. TikTok також видалила понад 3,7 мільйона, 2 мільйони і 1,2 мільйона відео від користувачів в Пакистані, Великобританії та Росії відповідно.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Правда, в сервісі на момент видалення було близько 500 мільйонів відео, так що це приблизно 10% від загальної кількості.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.