Наближається вересень, у мережі стали з'являтися витоку, які стосуються безпосередньо iPhone 12. Після подробиць про дисплеях телефону настав час для батареї.

В останньому оновленні три нові батареї для iPhone були сертифіковані Корейської лабораторією промислових технологій (KTL) і пройшли тест на безпеку. Три батареї, які були сертифіковані в Кореї, - A2471, A2431 і A2466.

iPhone 12, gizchina
iPhone 12, gizchina

Що стосується ємності акумулятора, A2471 має ємність 2227 маг, а A2431 - 2775 маг. A2466 поставляється з ємністю 3 697 маг. Відразу стає ясно, що буде як мінімум 3 різні моделі смартфонів, і вони будуть відрізнятися за функціями і розмірами.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У списку сертифікатів також зазначено, що батарея виробляється компанією Guangdong Desai Group, а найбільший A2466 використовує батарею L-типу. Але це ще належить з'ясувати, який акумулятор буде використовуватися в якій моделі iPhone.

Варто відзначити, що ємність батареї цих нових моделей нижче, ніж ємність більшості моделей в серії iPhone 11. IPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max живляться від 3110 мАч, 3190 маг і 3500 мАч відповідно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.