Nissan робить кілька доволі грізних позашляховиків, а саме Patrol, Armada і Navara. Виявляється, GT-R також можна перетворити в тварину, орієнтований на бездоріжжі.

Цей конкретний GT-R був зроблений в Classic Youngtimers Consultancy і відомий як “Годзілла 2.0”. Він виграє від безлічі модифікацій, спрямованих на те, щоб зробити його ще більш екстремальним, і є послідовником позашляхового Lamborghini Gallardo, який та ж компанія зробила в минулому році.

Nissan GT-R, carscoops

Починаючи з модифікацій, зроблених у GT-R, є підйомний комплект, який піднімає дорожній просвіт на 4,72 дюйма (12 см). Youngtimers потім прикрутили крила, аналогічно тому, що ви знайдете на багатьох сучасних позашляховиках і пікапах. Стандартні колеса GT-R були збережені, але тепер вони обгорнуті новою гумою, яка трохи краще підходить для їзди по наїждженій дорозі.

Спереду компанія встановила ряд великих світлодіодних прожекторів, які, ймовірно, освітлюють дорогу попереду. Також компанія встановила незвичайний багажник на дах, на якому розмістилося запасне колесо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

3,8-літровий Twin-Turbo V6 GT-R був налаштований на потужність 600 л. с. Автомобіль з пробігом в 28 893 милі (46 500 км) в даний час виставлено на продаж за запитуваною ціною в 95 000 євро (107 000 доларів США).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.