Ferrari F430 - це автомобіль мрії, особливо з перемиканням ручок і трьома педалями, що, на жаль, більше не доступно в суперкарах Маранелло.

якби не високі витрати на технічне обслуговування і сміховинно дорогі деталі, і, звичайно, підвіска, ми б побачили їх більше на вулиці, але більшість прикладів раніше зберігаються у гаражах з клімат-контролем, незалежно від температури зовнішнього повітря.

F430, скріншот відео

Цей приклад, тим не менш, не є гаражної королевою, оскільки одометр показував 41 630 миль (67 000 км) під час тесту. Однак, незважаючи на великий пробіг, він як і раніше працює як годинник.

F430 оснащений 4,3-літровим безнаддувным V8, сполученим з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач (в даному випадку) і заднім приводом. Від 0 до 100 км\год розганяється всього за 3.6 секунд. Останній безнаддувний Ferrari V8 має споряджену масу 3444 фунта (1517 кг) і здатний розвивати швидкість до 196 миль в годину (315 км / год).

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У цьому разі водій підняв дросель зі швидкістю 310 км/год, як показує спідометр. Майте на увазі, це зусилля мало місце у частини автобану без обмежень швидкості - але навіть у цьому випадку, якщо ви подорожуєте на таких швидкостях, ви напевно не захочете хочете більше ризикувати, просто набравши ще пару миль в годину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.ua користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.