З-за безлічі факторів генеральний директор Tesla Ілон Маск перевершив Уоррена Баффета, ставши сьомим найбагатшою людиною в світі. Ілон бере участь у багатьох різних компаніях, але його інженерні зусилля в Tesla в першу чергу сприяють його багатства, оскільки в даний час компанія є найціннішим виробником автомобілів на Землі. В якійсь мірі цій події також допомагає рішення Уоррена Баффета віддати більшу частину свого багатства благодійним фондам, що нещодавно призвело до того, що він втратив близько 3 мільярдів доларів у своєму власному капіталі.

Ілон Маск, фото Getty
Ілон Маск, фото Getty

Ілон Маск - незвичайна, суперечлива фігура, особливо серед миллирдеров. Поряд з Дональдом Трампом лідер SpaceX, Neuralink, Tesla і Starlink є, мабуть, самим активним мільярдером в соціальних мережах. Однак, Ілона Маска просто не можна ігнорувати, якими б безглуздими не здавалися його твіти.

Маск і Граймс, фото: Getty Images
Маск і Граймс, фото: Getty Images

Тепер технічного магната ще більше грошей і впливу. CNN Business повідомляє, що останній фінансовий сплеск відбувся в результаті підвищення ціни акцій Tesla на 10,8%, в результаті чого ринкова вартість компанії досягла 286,5 млрд доларів. Оскільки Маску належить близько 20% акцій Tesla, це збільшило його частина компанії майже до 60 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.