Інсайдери повідомляють, що компанія Apple розробляє нову модель iPhone, а цінник буде в районі 200 доларів.

У твіті інсайдера MauriQHD говориться, що недорогий iPhone від Apple може продаватися за ціною від 200 до 300 доларів. Якщо припустити, що слух виявиться правдою, то розглянутий смартфон буде набагато дешевше, ніж ціна в 399 доларів, вказана за і без того бюджетныйіРһопе SE 2020 року. В гілці Twitter є багато питань, зокрема, про його обладнанні.

На жаль, MauriQHD стверджує, що немає ні слова про те, який чіпсет він буде використовувати. Тим не менш, більш ранній твіт від того ж людини заявив, що iPhone 2021 SE може мати той же A13 Bionic, що і iPhone SE 2.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На жаль, про новинку немає жодних достовірних даних.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone масово скаржаться на розряд смартфонів. Користувачі мережі стверджують, що їх смартфони почали розряджатися з рекордною швидкістю, і схоже, експерти знайшли причину збою в роботі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Facebook і WhatsApp зможуть спілкуватися один з одним. Повідомляється, що Марк Цукерберг вже давно хотів зробити кросплатформеність додатків що дозволить користувачам одного додатка спілкуватися з користувачами іншого.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни і характеристики бюджетного смартфона OnePlus Nord з'явилися в мережі. Повідомляється, що новинка буде коштувати в районі 500 євро, а акцент в смартфоні зроблять саме на камеру.