На сайті в канадському магазині компанії Google помилково з'явилося перше офіційне зображення нового смартфона Pixel 4A, який ще не вийшов. Користувачі не можуть його придбати або дізнатися детальні характеристики. Про це пише видання The Verge.

Певно, що зображення пристрою стало доступно через технічну помилку. На скріншоті чітко видно, що Pixel 4A відображається з підписом "Nest Wifi", і на його місці повинна бути фотографія роутера. На екрані смартфона вказана дата 12 травня – саме в цей день компанія мала анонсувати девайс.

Pixel 4A, скріншот з сайту Google
Pixel 4A, скріншот з сайту Google

Згідно рендеру на сайті Google, Pixel 4A має матовий чорний корпус, одну камеру ззаду і селфі-камеру в вирізі всередині екрану, а також датчик відбитків пальців на задній панелі. Крім того, що в ньому зберегли 3,5-мм роз'єм міні-джек.

До речі, це не перший витік про Pixel 4A за останні місяці. За інсайдерською інформацією, пристрій збиралися представити на щорічній конференції Google I/O до того, як її відмінили через пандемію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перші рендери флагмана Pixel 5 розкривають деякі цікаві деталі про новинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Google Maps навчився показувати світлофори на карті, мрія мільйонів водіїв збулася.

Також портал Знай.uа писав, що розробники з Google розповіли про функції майбутнього Android 12.