Історично вікінги не були відомі своєю чутливістю. Але в прийдешньому блокбастері ААА, Assassin's Creed Valhalla, геймери зможуть побачити більш м'яку сторону цих мародерське загарбників, додавши в команду кота.

Assassin's Creed Valhalla, скріншоти

Таким чином, у той час як основний пункт вашої порядку денного Эйвора, лідера вікінгів, полягає в тому, щоб завоювати ворожу територію Середньовіччя Англії, ви дійсно можете найняти кішку для свого баркаса. Виявляється, навіть найстрашніший полководець витягує вигоду з маленького пухнастого друга.

Повідомляється, що додавання дружніх відносин з тваринами додає новий вимір особистості головного героя.

В інтерв'ю Games Radar директор гри Ерік Баптизат сказав: “Так, ви можете найняти кота з Норвіча […], ми завжди дуже веселимося з тваринами і спілкуємося з ними”.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Assassin's Creed Valhalla вийде в кінці цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.