Tesla скасовує виробництво найдешевшої версії електрокара Model Y, оскільки Ілон Маск вважає, що дальність ходу занадто мала, але автовиробник все ще планує більш дешеву версію “через кілька місяців”.

впродовж багатьох років Tesla часто змінювала конфігурацію свого автомобіля протягом всієї лінійки автомобілів.

Коли Tesla випустила модель Y в березні 2019 року, компанія зробила 4 різні версії електричного позашляховика: стандартна дальність, великий діапазон, двомоторний AWD (з акумулятором великої дальності) і продуктивність (також з акумулятором великої дальності).

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Tesla X Sedan, Tesla
Tesla X Sedan, Tesla

Схоже, що Тесла планує запропонувати нову версію Model Y “через кілька місяців”, а цінник буде в районі 45 000 доларів.

Маск також заявив, що дальність ходу повинна бути “значно вище, ніж 300 миль”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.га, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.га повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.