найпопулярніший стример в світі, Ninja, відправився в Twitter, щоб повідомити світу, що він видалив TikTok зі всіх своїх пристроїв з-за проблем з безпекою китайського програми. Його коментарі були відразу ж зустрінуті критикою, яку продовжують використовувати інші програми, такі як Facebook, YouTube і Twitter, які продовжують використовувати Ninja, таємно збираючи дані і створюючи аналогічні загрози конфіденційності.

Репутація TikTok як небезпечного програми, яка передає дані користувача китайському уряду, добре заслужена, але також не доведена. У минулому компанія була помічена в модерації контенту, який критикує політичне керівництво Китаю, і є також проблема умов надання послуг, в яких прямо говориться: “Ми також передамо вашу інформацію будь-якому члену або афілійованій особі нашої групи в Китаї …” до лютого 2019 року. У той же час, однак, Індія заборонила додаток, і уряд США зробило коментарі, припустивши, що воно буде робити те ж саме, але обидві країни прямо і побічно висловили зацікавленість у забороні політичних конфліктів з Китаєм.

Незалежно від того, чи з'явилися його заяви в Twitter через своїх інтересів, чи ні, Ніндзя - впливова фігура. Крім того, іронія в тому, що кар'єра Ninja нерозривно пов'язана з Fortnite, грою, випущеної Epic Games, 40% якої належить Tencent, однієї з найбільших корпорацій в Китаї (і світі).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.