Популярний музичний сервіс Spotify вже з середи, 15 липня, запустять в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби сервісу.

Spotify буде доступний абсолютно безкоштовно або за преміум-підписку. Також сервіс почне роботу ще в 12 країнах, в тому числі в Молдові, Казахстані, Білорусі, РФ, Албанії, Хорватії, Чорногорії та Сербії.

"Запуск сервісу дозволить більш ніж 250 мільйонів музичних фанатів відкрити для себе музику виконавців з усього світу в Spotify, а локальним виконавцям – розширити аудиторію шанувальників з інших країн", - повідомив керуючий директор Spotify в Центральній Європі Майкл Краузе.

Spotify Premium, який надає доступ до повного пакету послуг, обійдеться користувачам у 4,99 доларів на місяць. Spotify Premium для сім'ї, до яким можуть підключитися до шести членів сім'ї, – 7,99 доларів на місяць.

Крім того, є новий тариф Spotify DUO (6,49 доларів на місяць), який, окрім стандартного преміум-аккаунта, дозволяє створити автоматично оновлюваний плейлист з музикою для двох. До речі, Spotify Premium для студентів коштує 2,49 доларів на місяць.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Для користувачів з України до Spotify будуть доступні наступні функції:

- безкоштовний доступ для користувачів по всій країні;

- плейлисти спеціально для українських користувачів;

- This is плейлисти популярних українських артистів;

- персональні музичні рекомендації;

- інтеграція з Instagram;

- Spotify for artists (платформа для виконавців, яка дозволяє відслідковувати статистику по релізам).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Telegram обзавівся довгоочікуваною функцією відеодзвінків.

Як повідомляв портал Знай.uа, копія TikTok від Facebook з тріском провалилася, Цукерберг засвоїв урок.

Також портал Знай.uа писав, що YouTube отримав головну "фішку" TikTok.