Компанія U. S. Marshals продають з аукціону три автомобілі які є репліками з фільмів, які були вилучені по справі про шахрайство за програмою Medicare.

Насамперед, у продажу з'явився Бетмобіль, який черпає натхнення з Бетмена 1989 року. Список не містить особливих деталей, але автомобіль заснований на Chevrolet Caprice Classic 1995 року випуску і оснащено 5,7-літровим двигуном V8, який живить задні колеса.

U. S. Marshals, carscoops

Модель була повністю перероблена, так як вона має нестандартну конструкцію кузова, що нагадує культовий автомобіль. Серед основних моментів - турбінний повітрозабірник, масивні плавники і купол, схожий на реактивний винищувач. Репліка також має унікальний інтер'єр з безліччю заходів.

Наступна модель, яку можна придбати, - це Cadillac 1959 року, який був перетворений в Ecto-1 від Ghostbusters. У результаті він має білий корпус з аварійним освітленням і логотипами мисливців за привидами.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

U. S. Marshals, carscoops

Схоже, що ніяких змін в інтер'єрі немає, але модель має білі шкіряні сидіння і червоне килимове покриття.

Третій і останній примірник - DeLorean 1981 року, імітує той, який використовувався в трилогії “Назад у майбутнє”. Як частина модернізації, він був оснащений зовнішньої проводкою.

U. S. Marshals, carscoops

Кабіна також була трансформована, оскільки в ній є “годинник часу” і попереджувальне повідомлення, в якому говориться, що “серйозне лайно” відбувається, коли ви набираєте швидкості до 88 миль на годину (142 км/год).

Автомобілі продаються на авто аукціоні Skipco, і 1 серпня вони обзаведуться новими власниками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.