Sensor Tower, відома аналітична фірма, нещодавно оприлюднила рейтинг провідних у світі видавців мобільних додатків поряд з самими завантажуваними додатками зі всього світу.

Sensor Tower

За даними Sensor Tower, найбільшим видавцем мобільних додатків в червні 2020 року (як для iOS, так і Android в сукупності) став Google з більш ніж 317,6 млн. завантажень, що порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшилася на 68,5%. Інші відомі бренди включають Facebook на другому місці і Voodoo на третьому місці. Bytedance і Outfit7 посіли четверте і п'яте місця відповідно.

В рейтингу найбільш завантажених додатків за червень 2020 року TikTok домінував як в App Store, так і в Google Play. В Цілому, картина за червень не сильно відрізняється т ситуації за травень.

Sensor Tower

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.