Виявляється, Тесла не найперший у світі електромобіль. І можливо, комусь це може здатись маячнею, але в далекому минулому вже були перші досягнення, які чомусь стали крахом.

Якщо уважно придивитись до фото 1882 — 1906 років - Томас Едісон і його електромобіль з 100 мильним пробігом.

Заправка електромобіля в спеціальній споруді

Електромобіль, фото: facebook
Електромобіль, фото: facebook

Зарядка автомобіля вдома

Електромобіль, фото: facebook
Електромобіль, фото: facebook

Електро карета на кабелі, аналог тролейбусів.

Електромобіль, фото: facebook
Електромобіль, фото: facebook

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Людство звернуло не туди

Вивчаючи даний пласт історії, стає зрозуміло, чому Ніколі Тесла не вдалося зробити революцію. Він запропонував ринку відмовитися від бензинових двигунів Ford, і від акумуляторів Едісона, коли працював з ефірною електроенергією.

Якби Тесла був трішки мудрішими, то запропонував би пристрій який тимчасово використовував би ефірну електрику для заряду акумуляторів Едісона, і вже потім коли технологія отримала би масове використання, можна було б працювати по темі відмови від акумуляторів і працювати безпосередньо із ефірною енергетикою.

Стратегія виведення нових винаходів в маси, в обхід блокуючих технологій транснаціональних і енергетичних компаній, дуже важливе для молодих винахідників.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Незважаючи на свою величезну популярність, авто Tesla не ідеальні. За останні кілька років виникли деякі проблеми з якістю збірки, проблеми з якістю фарби і деякі спори, пов'язані з автопілотом. Але цей останній потенційний дефект досить турбує.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Tesla скасувала випуск "бюджетного" електрокара Model Y, Маск назвав причину. Tesla скасовує виробництво найдешевшої версії електрокара Model Y, оскільки Ілон Маск вважає, що дальність ходу занадто мала, але автовиробник все ще планує більш дешеву версію “через кілька місяців”.

Також "Знай.ua" писав, що Tesla S протаранила поліцейський автомобіль, винуватець ДТП перекинув провину на автопілот.