Відомий американський бізнесмен, винахідник і вчений Ілон Маск поділився свіжими подробицями про "чіп для мозку" компанії Neuralink. Даний гаджет дасть можливість слухати музику.

Вчений-інформатик Остін Говард запитав Маска у мережі Twitter, чи зможуть люди коли-небудь слухати музику безпосередньо через інтерфейс Neuralink. Винахідник коротко відповів "Так".

Відповідь Ілона Маска, скріншот: Twitter
Відповідь Ілона Маска, скріншот: Twitter

До речі, стартап Neuralink було засновано Маском в 2016 році, але поки що про нього відомо небагато. Минулого року компанія оголосила, що розробила пристрій, який може безпосередньо з'єднувати людський мозок з комп'ютером. Маск в мережі Twitter анонсував, що 28 серпня з'явиться більше подробиць про Neuralink.

Чіп Neuralink, скріншот: YouTube
Чіп Neuralink, скріншот: YouTube

Поки в короткостроковій перспективі Neuralink, схоже, спробують застосувати для лікування захворювань головного мозку, таких як хвороба Паркінсона. У майбутньому, можливо, технологія буде здатна на більше. Компанія тестує Neuralink на тваринах і сподіваються, що зможе почати дослідження на людях вже цього року.

Також варто нагадати нашим читачам, що компанія Tesla скасовує виробництво найдешевшої версії електрокара Model Y, оскільки Ілон Маск вважає, що дальність ходу замала, але автовиробник все ще планує ще дешевшу версію "через кілька місяців". Протягом багатьох років Tesla часто змінювала конфігурацію свого автомобіля протягом всієї лінійки автомобілів.

Коли Tesla випустила модель Y в березні 2019 року, компанія зробила 4 різні версії електричного позашляховика: стандартна дальність, великий діапазон, двомоторний AWD (з акумулятором великої дальності) і продуктивність (також з акумулятором великої дальності).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ігри Каньє Вестом: кому насправді вигідний чорношкірий кандидат-репер.

Як повідомляв Знай.uа астрономи отримали найближчий знімок Сонця за всю історію і виявили "життя": "Ми не очікували".

Знай.uа писав, хакери зламали Twitter-аккаунти знаменитостей, на гачку Білл Гейтс, Ілон Маск, Каньє Уест і колишній президент США.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще