В Нью-Йорку оголосили переможців міжнародного конкурсу iPhone Photography Awards 2020 року. Зокрема, гран-прі конкурсу дістався британському фотографу Dimpy Bhalotia. Перше, друге і третє місце присвоєні фотографу Артему Баришеву, Geli Zhao з Китаю і Saif Hussain з Іраку.

Про це повідомили на сайті незалежної премії IPPAWARDS, представники якої і вибирають кращі знімки, зроблені на iPhone.

Як відзначається, одна з найпрестижніших премій в області мобільної фотографії проходить щорічно з 2007 року. Так, цього року IPPAWARDS вибирала кращі знімки серед тисячі зображень, представлених фотографами iPhone з більш ніж 140 країн світу.

Найкраща фотографія, зроблена на iPhone

За результатами вибору членів журі в цьому році Гран-прі дісталося британському фотографу Dimpy Bhalotia за роботу "Хлопчаки в польоті", зроблену на Iphone X. Почесні перше, друге і третє місця дісталися фотографам Артему Баришеву з Білорусі, Geli Zhao з Китаю і Saif Hussain з Іраку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Одна з найкращих фотографій, зроблених на iPhone

Одна з найкращих фотографій, зроблених на iPhone

Одна з найкращих фотографій, зроблених на iPhone

Одна з найкращих фотографій, зроблених на iPhone

Одна з найкращих фотографій, зроблених на iPhone

Одна з найкращих фотографій, зроблених на iPhone

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільмах. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.