З сонячного та гарячого Узбекистану пригнали дуже цікаві новини. Так, місцеві механіки-автолюбителі створили неймовірний суперкар на основі легендарних "Жигулі". Автомобіль отримав функції від елітних машин, таких фішок немає навіть у всесвітньо відомих Bentley.

Про це справжнє диво техніки, яке стало реальним завдяки великій думці невідомого конструктора, стало відомо завдяки публікації на YouTube-каналі "AvtoShox".

Все, що тільки можливо відкривається або складається за допомогою електроприводів. І це не тільки звичні дзеркала заднього огляду, двері без ручок або багажник, але і капот! Так, водієві достатньо натиснути кнопку, щоб капот почав повільно відкриватися.

Навіщо ж власник вкладав стільки грошей і сил в старий автомобіль? Може, варто було купити новий? Швидше за все, так би вчинив практично кожен, але справа в тому, що купити новий автомобіль в Узбекистані — дуже непросто.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що якщо у вас є швидкий автомобіль, передача ключів механіку цілком може бути найгіршою справою, яку ви можете зробити, якщо останній безвідповідальний. Показовий приклад — це білий Tesla Model S Performance, який нещодавно було розбито. Цей інцидент стався на курорті La Cantera в Сан-Антоніо, штат Техас, коли Тесла належала хлопцю з Redditor kingbabyy. Водій-механік явно прагнув перевірити працездатність моделі S, і його можна побачити, проїжджаючим по порожній ділянці парковки. В результаті не великій швидкості автомобіль врізається в лежачого поліцейського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Xiaomi представила електрокар за 60 доларів.

Як повідомляв Знай.uа у Британії створили робота-збирача ягід, страшний сон для заробітчан.

Знай.uа писав, горе-механік розбив новеньку Tesla S свого клієнта.