Всесвітньо відомий французький виробник високопродуктивних авто ухвалив рішення вийти з зони комфорту і розширити аудиторію потенційних клієнтів. Компанія представила компактний електрокар, який отримав назву Bugatti Baby II.

Виявилося, що новинка призначена для дітей, але цінник отримала дуже дорослий. Батькам доведеться віддати щонайменше 30 тисяч євро. З іншого боку, це найдешевший (і єдиний) електромобіль Bugatti. C такою ціною погодиться будь-яка "доросла людина", EV на кшталт Nissan Leaf.

Bugatti Baby II, фото: autoweek.com
Bugatti Baby II, фото: autoweek.com

В максимальній комплектації Baby II оцінили в 58 500 євро. Новинка призначена для дітей до 14 років. Зовні новий дитячий електрокар нагадує модель Baby, яку побудували століття тому. "Минулий" автомобіль був зменшеною копією Type 35.

Bugatti Baby II, фото: autoweek.com
Bugatti Baby II, фото: autoweek.com

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Виробник пропонуватиме ексклюзивну новинку в трьох версіях. Базова модель зможе пересуватися в двох режимах: зі швидкістю до 20 км/год і 45 км/год. У першому випадку потужність встановленого на задній осі електродвигуна становить 1.3 л. с., у другому віддача збільшується до 5.4 л. с. Версія Vitesse може похвалитися карбоновим корпусом і мотором потужністю 13.4 л. с.

Bugatti Baby II, фото: autoweek.com
Bugatti Baby II, фото: autoweek.com

Така "машинка" здатна розвивати швидкість 70 км/год. Топової версії Pur Sang дісталася така ж силова установка, проте є і різниця. Від попередньої її відрізняє зібраний вручну алюмінієвий корпус.

Варто зазначити, що новинка вийде обмеженим тиражем. Поки мова йде про 500 примірниках. Кожен автомобіль збирають приблизно 8-10 днів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, покинутий гараж "законсервував" в собі десятки потужних ластівок, пощастило ж комусь.

Як повідомляв Знай.uа Ferrari F430 розігнали по жвавій трасі до 300 км/год, відео не для вразливих.

Знай.uа писав, всього тисяча в усьому світі: соратник Зеленського придбав рідкісну Lamborghini за 15 мільйонів.