Компанія Samsung подала в цьому році лінійку смартфонів S20, яка включає в себе три моделі S20, Galaxy S20+ і Galaxy S20 Ultra з розмірами екранів 6.2, і 6.7 6.9 дюймів по діагоналі відповідно. І якщо південнокорейський виробник вирішить зберегти подібну схему позначень — в майбутньому нас чекає сімейство Galaxy S21 з трьома пристроями: S21, Galaxy S21+ і Galaxy S21 Ultra. Вони прийдуть на зміну моделям S20 і будуть презентовані в першому кварталі наступного року за офіційними даними.

Неофіційний рендер, фото: iXBT
Неофіційний рендер, фото: iXBT

Нові смартфони сімейства Galaxy S21 будуть мати мінімум 2 варіанти місткості внутрішньої пам'яті — 128 і 256 Гбайт.

Вже зовсім скоро, 5 серпня відбудеться віртуальна презентація Samsung Galaxy Unpacked 2020, на якій будуть представлені флагманські фаблети Galaxy Note 20.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А один з конкурентів Samsung на ринку під назвою Xiaomi вже незабаром анонсує свій новий бюджетний смартфон, який за припущеннями буде продаватися під назвою Poco C3. А головний суперник Apple, за інформацією анонімного співробітника компанії, готує презентацію на вересень, де будуть представлені нові смартфони Iphone, розумний годинник Apple Watch та інше.

Нагадаємо, що LG випускає перший у світі монітор 4k ips 1мс (gtg) для створення незабутніх ігрових вражень.

Як повідомляв "Знай.uа", систему Android поліпшили цікавою функцією від iOS 14 — індикатори використання камери та мікрофону.

Знай.uа писав про кращі фотографії, зняті на iPhone і при цьому ви ніколи не повірите, що автор - не профі.