Ігрові смартфони максимально інші порівняно з іншими смартфонами. Позиціонування їх як ігрові дозволяє отримати топове обладнання, відмінний екран і всілякі ігрові “гаджети” або аксесуари. Це стосується і Nubia Red Magic 5s, дебют якої очікується 28 липня. Йому доведеться конкурувати з недавнім Asus ROG Phone 3 і Lenovo Legion Pro.

NUBIA RED MAGIC 5S, gizchina

Так що може статися так, що новинка від Nubia стане найпотужнішою на ринку на момент анонсу. Принаймні, зараз компанія виставляє напоказ той факт, що Red Magic 5s в тесті AnTuTu набирає 659 586 балів. І це значно більше, ніж результат Lenovo Legion Pro, який, за результатами тесту на тій же платформі, набрав близько 649 тисяч балів.

Про саму Red Magic 5s відомо, що він повинен отримати OLED-екран з частотою оновлення 144 Гц і частотою дискретизації 240 Гц. Смартфон побудований на Snapdragon 865+, має LPDDR5 RAM, флешку UFS 3.1, просунуту систему охолодження з швидкою зарядкою.

Одночасно з прем'єрою Red Magic 5s з'являться зарядний пристрій потужністю 120 Вт і розумні годинник Nubia Watch з вигнутим OLED-дисплеєм.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.