Microsoft збирається примусово переводити більше користувачів ПК на старих версіях Windows 10 на Windows Update 10 2020, також відому як версія 2004 року.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Microsoft почне автоматично “пропонувати” оновлення функцій для більшої кількості комп'ютерів, які в даний час використовують більш старі версії Windows 10, які близькі до завершення обслуговування, і, отже, більше не будуть отримувати оновлення безпеки.

Microsoft не заявляє, які версії вона буде оновлювати, але Windows 10 версії 1809 є наступною в черзі, щоб більше не отримувати оновлення безпеки.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Microsoft початку навчання своїх моделей машинного навчання у середині червня, щоб “розумно вибрати”, які ПК можуть підходити для Windows update 10 2004.

“Використовуючи навчання на основі машинного навчання (на основі ML), яке ми провели досі, ми збільшуємо кількість пристроїв, обраних для автоматичного оновлення до Windows 10 версії 2004, які наближаються до кінця обслуговування”, - йдеться у новому оновленні Microsoft. на панелі стану здоров'я випуску Windows.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.