В даний час в індустрії смартфонів є дві основні мобільні операційні системи Android і iOS. Тим не менш, iOS завжди була суворіше. Можливість писати програми у власному коді допомагає підвищити продуктивність. Користувачі Android можуть відразу налаштувати практично все, а якщо у вас є root-доступ, ви можете використовувати більш глибокі моди для використання смартфона, при цьому обійшовши систему безпеки ОС. Тепер експерти стверджують, що клієнти Android мають більш високу лояльність до бренду, ніж користувачі iOS.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Ми бачили десятки порівнянь між людьми, які використовують iOS, і людьми, які люблять Android. Деякі люди стверджують, що пристрої iOS купуються більш заможним спільнотою, в той час як економні люди вибирають Android.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Подібні дослідження ніколи не дають повної історії, тому що практично неможливо отримати дані такого роду від усіх. Тим не менш, це дає нам деяке уявлення про певні тенденції, які відбуваються в цих двох спільнотах. У новому звіті Партнерства досліджень споживчої розвідки (CIRP) зібрані деякі дані від користувачів. Ці дані показують, що шанувальники Android, як правило, більш лояльні до конкретних брендів. Різниця тут невелика: лояльність до марки Android становить 91%, а лояльність до iOS - 86%.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

минулого клієнти iOS були більш лояльними. Однак після того, як Google попрацював над зручністю використання додатків, музики, відео і навіть загального дизайну, ця тенденція починає змінюватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.