Давайте будемо чесними: смартфони LG ніколи не були гарні в плані якість фото. Звичайно, їх флагмани не показували жахливих результатів фотографування та відеозйомки, але вони також не пропонували нічого видатного. В основному, компанія намагалася грати на своїх сильних сторонах: наприклад, вона завжди була однією із найкращих з точки зору звуку і фізичного захисту своїх пристроїв.

Але проблема роботи камери завжди присутня. З випуском V60 ThinQ компанія поставила перед собою мету поліпшити цей недолік. Але, схоже, їх планам не судилося збутися. Принаймні, так говорить огляд DxOMark.

DXOMARK, LG V60

V60 ThinQ використовує 64-мегапіксельний основний датчик. Виробник вирішив використовувати технологію Quad-Bayer для захоплення 16-мегапіксельних зображень з прийнятною експозицією і хорошим динамічним діапазоном. На жаль, виробникові не вдалося домогтися успіху в реальних умовах використання. На знімках багато шуму і проблем з контрастом. Але ефект боке працює досить добре завдяки датчику 3D-ToF.

Найбільші проблеми з камерою LG V60 ThinQ пов'язані з збільшенням фотографій. DxOMark зазначив, що смартфон дає гарні результати, але цього недостатньо, враховуючи величезний 64-мегапіксельний сенсор. Також тестерів не порадувало якість відеозапису. Якщо вдень камера показує більш менш прийнятні результати, то вночі або при штучному освітленні якість залишає бажати кращого: багато шуму і відсутність адекватної стабілізації зображення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

LG V60 THINQ

В результаті LG V60 ThinQ набрав рівно 100 балів у тестах DxOMark, що ставить його в один ряд з флагманськими пристроями 2018 року, що в 2020 році точно нікого не здивує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.