На сайті оголошень не так давно з'явився дуже цікавий автобус українського виробництва - модель ТЗ-3965, яка випускалася на Запорізькому експериментальному заводі транспортних засобів (ЗЭЗТС), що розташовані в смт. Комишуваха. Варто зазначити, що у виробництва автобуса свої цікаві моменти.

МС-3965, автоцентр

Примітно, що цю машину в 1982 році розробив Всесоюзний конструкторсько-експериментальний завод автобусобудування у Львові, проте у виробництво вона пішла тільки через чотири роки.

Що дивно, автобус отримав багажник, який нагадує багажник від легкового авто.

МС-3965, автоцентр

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Сьогодні зустріти МС-3965/39651 в робочому стані – велика удача. Що ж стосується продається за $8200 зразка з Миколаївської області, то господар вказав, що в автобусі все нове і він 2000-го року випуску. Залишається загадкою, як на машині передостаннього року випуску стояв двигун ГАЗ-53, який також пишеться в оголошенні. Втім, може його зібрали з інших автобусів, за типом “донорства”. Втім, кожен охочий може приїхати і подивитися на автобус, якщо є інтерес придбати досить рідкісний екземпляр. Їздити на ньому задоволення явно небагато, але для музею або колекціонера він несе величезну цінність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.