Одним з найскладніших випробувань для нових автомобілів є “тест лося”, оскільки він підкреслює поведінка транспортних засобів в екстремальних маневрах ухилення.

Починаючи з налаштування підвіски і закінчуючи рульовим управлінням, шинами і навичками водія, кожен аспект має значення і визначає різницю між успіхом і провалом завдання. За минулі роки багато моделі стали жертвами випробувань, і тепер список поповнився автомобілем Volkswagen Golf 2020 року.

Оснащений шинами Bridgestone Turanza T005, абсолютно новий німецький компактний хетчбек не зміг повернутися на початкову смугу досить швидко зі швидкістю 77 км/ч. Фактично, водієві довелося знизити швидкість до 69 км/год, щоб “гольф” вів себе відповідним чином, але результат був охарактеризований як незадовільний для автомобіля цього класу.

Тим не менш, він вів себе трохи краще, ніж Mercedes-Benz CLA, який був протестований кілька місяців тому. Чотирьохдверна модель також їхала на шинах Bridgestone Turanza T005 і змогла виконати маневр зі швидкістю 66 км/ч.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Хоча могло бути і гірше, так як більш великий брат Golf, новий Volkswagen Passat в гібридною формою GTE з додатковим модулем, поряд зі своїм чеським кузеном Skoda Superb iV, не міг залишатися в межах конусів із-за надмірної надмірної обертальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.