В інтерв'ю New York Times Морін Даудом генеральний директор Tesla Ілон Маск сказав, що його прямі повідомлення в Twitter в основному складаються з мемів, і він не дуже переймається тим, що його акаунт зламали.

Маск був одним з більш ніж 100 акаунтів в Твіттері, скомпрометованих в результаті шахрайства з біткойнами 15 липня. Компанія заявила, що зловмисники крали особисті дані власників акаунтів.

Ілон Маск і Граймс, фото: spletnik
Ілон Маск і Граймс, фото: spletnik

“Мене не турбує, що мої DM (особисті повідомлення) будуть оприлюднені”, - сказав Маск Дауду. “Я маю на увазі, що ми, ймовірно, можемо вибрати якусь частину моїх особистих повідомленнях, які звучать погано поза контекстом, але в цілому мої DM в основному складаються з мемів”.

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під час розмови з Даудом Маск сказав, що у нього є “секретний” аккаунт в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.