Українська студія GSC Game World представила перший трейлер гри S. T. A. L. K. E. R. 2., де пізніше фанати знайшли зашифровані уривки з поеми Тараса Шевченка “Катерина”. Звичайно ж, трейлер довгоочікуваної гри викликав купу позитивних емоцій у справжніх фанатів серії гри, так як попередня частина з'явилася на ПК в 2009 році, тобто 11 років тому.

STALKER 2, скріншот відео

Так, до ролика не потрапили ігрові кадри, а тільки атмосферні локації Зони, тому геймери почали шукати деталі в кожному кадрі в пошуку посилань і натяків, адже українські розробники точно залишили пасхалку ля вірних фанатів, які розібрали двохвилинний трейлер покадрово.

Так, в кінці ролика в кадрі показана колба під назвою “Жовтий-11”, на якій написано дрібним шрифтом уривок з поеми “Катерина”:

“Не слухала Катерина

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ні батька, ні неньки,

Полюбила москалика,

Як знало серденько.

Полюбила молодого,

В садочок ходила,

Поки себе, свою долю

Там занапастила.”

Уривок розташований в нижній частині колби. Щоб прочитати його, треба перевернути і відобразити зображення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.