Сьогодні в мережі з'явився витік цього контролера Xbox Series X. Згідно з повідомленням, інсайдер зробив це фото на вечірці, організованій співробітником Microsoft для дітей у Вашингтоні. Однак і обліковий запис Reddit, і зображення були видалені. Тим не менш, фото встигли зберегти.

Консоль XBOX SERIES X, gizchina

Це зображення повинно бути контролером Xbox Series X. Перш ніж користувач видалив ваш обліковий запис з ім'ям “Wolfy_Wizzardo”, він заявив, що консоль також біла і “виглядала більш квадратної, а кнопка Xbox на ній більше виглядала”.

Xbox, gettyimages
Xbox, gettyimages

Автор також стверджував, що грав в ігри на консолі, а інтерфейс виглядає як інтерфейс Xbox One. Згідно з припущеннями, цей білий контролер Xbox може вказувати на наявність інших версій консолі. Попередні повідомлення стверджують, що Microsoft випустить більш дешеву версію Xbox Series X в серпні під кодовою назвою Lockhart.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що консоль з'явиться у продажу вже до кінця осені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.