Ще минулого тижня OnePlus нарешті представив свій перший смартфон середнього класу - OnePlus Nord. Новий пристрій дешевше, ніж OnePlus 8 і 8 Pro, але включає деякі цікаві функції, такі як OIS. Звичайно, щоб досягти такої доступності, компанії довелося піти на деякі компроміси з матеріалами і компонентами. Наприклад, у нас менш потужний Snapdragon 765G SoC, телеоб'єктив і пластикова рамка.

Варто відзначити, що OnePlus 8 і 8 Pro поставляються з металевим каркасом, отже, мають кращу довговічність. Щоб поглянути в майбутнє, відомий JerryRigEverything провів планову перевірку OnePlus Nord, щоб оцінити міцність гаджета. Чи Можете ви вгадати, як телефон працює з пластикової рамкою? Ну, вона тріснула прямо в області гучності звуку. Ми знаємо, що ці тести на вигин не відображають реальних сценаріїв. Однак це свого роду ушкодження, яке може статися, якщо ви тримаєте пристрій в задньому кишені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.