В останній версії бета-режма iOS 14, в якому говорилося про несподіване поведінку програми, деякі користувачі повідомляли, що вони бачили зелений індикатор “камера включена” під час використання Instagram, коли просто дивилися фото в соцмережі, а не робили фото або відео.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Представник Instagram повідомив в електронному листі The Verge, що це помилка системи, і вона була виправлена.

У компанії повідомили, що камера працює в додатку тільки тоді, коли користувач хоче зробити фото, або ж провести трансляцію в режимі реального часу.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.