Відомий український блогер Roma-Urraco показав чергову “капсулу часу”. В цей раз в місті Нікополь він знайшов “Москвич-2141” 1990 року випуску в ідеальному стані. Автомобіль забарвлений в популярний на той час вишневий колір і проїхав всього 1996 кілометрів. Дивно, але автомобіль чудово зберігся, але тут зіграли умови утримання - авто зберігалося в сухому гаражі, так що волога не перетворила кузо в іржу за ці десятки років.

Москвич-2141, автоцентр

За словами колишніх власників “Москвича”, він був пригнаний з Москви в 1990-му році для директора одного з місцевих великих промислових підприємств. Тільки в 2014 на ньому прокотилися кілька разів по місту.

Лакофарбове покриття виглядає так, ніби машина щойно зійшла з конвеєра. Відразу помітно, як містили авто, так і ЛКП саме по собі через стільки років тримається просто відмінно.

Москвич-2141, автоцентр

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В бардачку “Москвича” виявили експортну інструкцію по експлуатації автомобіля, різні папери і квитанції. У багажнику збереглася запаска, набір інструментів, домкрат і банку з фарбою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.