Сенатор Берні Сандерс посварився в Twitter з Илоном Маском після того, як генеральний директор Tesla заявив, що він не підтримує інший пакет заходів стимулювання від уряду, навіть незважаючи на те, що економіка США продовжує переживати пандемію коронавіруса.

“Який лицемір. Ілон Маск отримав мільярди доларів на корпоративне добробут від платників податків США”, - заявив Сандерс, незалежний і колишній кандидат в президенти від демократів у Вермонті, в своєму твіттері в п'ятницю. “Тепер він хоче перешкодити 30 мільйонам американців, які втратили роботу, отримувати 600 доларів на тиждень у вигляді допомоги по безробіттю, у той час як його багатство зросла на 46,7 мільярда доларів за останні 4 місяці. Шкода”.

Раніше в той же день Маск написав у Твіттері, що не вважає, що інший пакет урядових стимулів відповідає найкращим інтересам народу". За його словами, якщо Конгрес надасть додаткову допомогу, вона повинна включати тільки прямі грошові виплати американцям.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ілон Маск і Граймс, фото: spletnik
Ілон Маск і Граймс, фото: spletnik

“Вони затиснуті в зябрах з особливими інтересами”, - написав він у Твіттері. “Якщо ми взагалі стимулюємо, це повинні бути прямі платежі споживачам”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.