Koss, відомий виробник навушників, подає в суд на Apple за ряд патентних порушень щодо технології бездротових навушників. Перший звинуватив гіганта з Купертіно в порушенні 5 патентів, що стосуються бездротових навушників та їх експлуатації.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Згідно зі звітом PatentlyApple, Косс зустрічався з Apple чотири рази, щоб обговорити звинувачення. Хоча останній ще не визнав факт порушення. Позов проти Apple, можливо, не єдиний, оскільки Косс натякнув на інші можливі фірми, які порушили його технологію. У позові йдеться: “Apple і інші отримують величезні вигоди завдяки баченню Джона К. Косса і прихильності корпорації Koss до цього бачення протягом більше шести десятиліть”.

AirPods, gettyimages
AirPods, gettyimages

Koss подає в суд на Apple, в основному, за лінійку навушників Striva. Мабуть, “екосистеми навушників були побудовані навколо технік, які Косс задумав більше десяти років тому”. Тобто, Apple побачила великий успіх на ринку мобільних пристроїв за рахунок Koss та його технологій. Компанія заявила, що “Apple несе відповідальність перед Koss в сумі, яка компенсує його за таке порушення, яке за законом не може бути менше розумного роялті”.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.uа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.