Lamborghini майже готова представити SCV12, так як на веб-сайті компанії зображений тизер і повідомлення “слідкуйте за оновленнями”.

Починаючи з зображення, ви можете бачити, що SCV12 досить хардкорних, так як його агресивні бічні спідниці стосуються землі. В іншому місці є спліттер з вуглецевого волокна і стильні світлодіодні ліхтарі з характерною восьмикутної форми.

У той час як затемнене зображення-тизера приховує деякі ключові деталі, модель буде мати клиновидний дизайн з “совком” на даху. Інші примітні моменти включають вентильовані передні крила, масивне крило і закрилки за задніми колесами.

Попередні знімки також показали вентильований повітрозабірник, а також великі бічні совки. Також буде суттєвий дифузор і подвійна вихлопна система.

Lamborghini SCV12, carscoops

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Потужність буде забезпечуватися безнаддувным двигуном V12, який виробляє 819 л. с. (610 кВт / 830 л. с.). Це буде пов'язано з послідовною передачею з шістьма швидкостями, яка передає потужність заднім колесам. Говорячи про останній, у SCV12 є 19 - і 20-дюймові магнієві колеса, які загорнуті в спеціальні сліки Pirelli.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.uа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.