Apple, можливо, була торговою маркою, яка є синонімом термінів “преміум” і “дорогою”, але останні зусилля компанії дещо змінили цю точку зору. Схоже, що з такими продуктами, як iPhone SE 2020 року і iPad 7, остання стратегія Apple полягає в наданні клієнтам недорогих пристроїв, і існує ймовірність того, що перший MacBook на базі ARM також буде приємний для вашого гаманця. Ходять чутки, що ціна на 13-дюймовий MacBook Pro складає всього лише 799 доларів.

З'явилися численні повідомлення про 12-дюймовому MacBook, працюючому під замовний мікросхемою Apple, в одному з яких мовиться, що кремній машини буде працювати на 12 ядрах, і очікується, що він з'явиться в кінці 2020 року. Користувач Twitter Komiya стверджує, що у нього немає точного інформація про ціни прямо зараз, але стверджує, що перший MacBook на базі ARM буде коштувати від 799 доларів, а 13-дюймовий MacBook Pro - від 1099 доларів.

MacBook Air, Фото з сайту iGuides
MacBook Air, Фото з сайту iGuides

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.uа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.