Не секрет, що популярний музичний сервіс Spotify став доступний і для жителів України.

Тепер передплатники Spotify Premium можуть одночасно слухати музичні плейлисти і подкасти зі своїми друзями, де б вони не знаходилися.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Нова функція - це остання еволюція бета-версії Spotify Group Session, яка була запущена ще в травні і дозволила користувачам Premium в “одному просторі” обмінюватися музикою і управляти нею в реальному часі.

Групи від двох до п'яти осіб можуть використовувати нову функцію відразу, поділившись посиланням “приєднатися”, якою діляться через програми обміну повідомленнями або через соціальні мережі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Все, що вам потрібно зробити, це натиснути або торкнутися меню “Підключитися” в лівому нижньому куті екрану відтворення і прокрутити вниз до “Почати групову сесію”. Там ви повинні знайти посилання запрошення, щоб поділитися з вашими гостями, або вони можуть відсканувати код Spotify, щоб приєднатися до сеансу.

Звідти і господар, і гості можуть призупиняти відтворення, пропускати і вибирати доріжки в черзі, а також додавати власні варіанти, використовуючи стандартні елементи управління. Якщо одна людина вносить зміни, вони негайно відбиваються на всіх пристроях-учасників.

Функція стане доступною найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.