Компанія Google видалила 29 додатків з свого Play Store, які впроваджували шкідливий код в роботу смартфонів. Експертам Satori від White Ops вдалося знайти 29 унікальних додатків, які по-різному розсилають спам користувачам. Всі ці програми були частиною розслідування “CHARTREUSEBLUR”.

З цих 29 додатків деякі зникають з вашого телефону після установки, в той час як інші бомбардують користувачів дратівної рекламою. Насправді вам потрібно буде зайти в меню “Налаштування” і знайти додаток у довгому списку, щоб відкрити його, так як значок програми не з'являється на екрані. Що цікаво, той факт, що заборонені програми мають більш 3,5 мільйонів завантажень.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Оскільки ці додатки заборонені в Play Store, ми рекомендуємо користувачам видалити всі додатки з вашого пристрою, якщо вони у вас є. Вам доведеться вручну видалити їх, перейшовши в Налаштування >> Додатки. Не дивно, що більшість з них - програми для редагування фотографій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  1. Auto Picture Cut

  2. Color Call Flash

  3. Square Photo Blur v2.0.5

  4. Square Photo Blur v7.0

  5. Magic Call Flash

  6. Easy Blur

  7. Image Blur

  8. Auto Photo Blur

  9. Photo Blur

  10. Photo Blur Master

  11. Super Call Screen

  12. Square Blur Master

  13. The Square Blur

  14. Square Blur Photo

  15. Smart Photo Blur

  16. Super Call Flash

  17. Smart Call Flash

  18. Blur Photo Editor

  19. Blur Image

  20. Super Blur

  21. Square Image Blur

  22. Blur Photo Super

  23. Super Photo Blur

  24. Photo Blur Editor

  25. Blur Photo Pro

  26. Auto Photo Cut

  27. Smart Call Screen

  28. test.com.flash.call.flashcall.cool

  29. com.auto.photo.editor.background.eraser.tool

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.