П'ятнадцять років тому Motorola Razr був, мабуть, самим крутим телефоном на планеті. Навіть найпотужніший смартфон, з усіма супутніми прибамбасами, не може зрівнятися з надзвичайно приємним моментом завершення розмови, закривши Razr. На щастя, в 2019 році Motorola Razr був повернутий до життя як складаний смартфон, щоб допомогти ностальгії середини 40-х років в епоху смартфонів.

Motorola Razr 2020, gizchina

Тепер здається, що ми збираємося отримати друге покоління цього складного смартфона. Зображення Motorola Razr 2020 нещодавно просочилися, показуючи пристрій, який не відхилилося занадто далеко від дизайну Razr 2019 року.

Схоже, що версія 2020 Motorola Razr з'явиться з поліпшеною камерою. У той час як версія 2019 року мала тільки одну 16-мегапіксельну камеру, здається, що Motorola Razr 2020 буде мати здвоєний об'єктив. Попередні чутки вказували на основну камеру, що має датчик на 48 мегапікселів, і додаткову камеру, що має датчик на 20 мегапікселів.

Motorola Razr, Andro-news
Motorola Razr, Andro-news

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також інсайдери додали, що новинка можливо отримає підтримку 5G.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.