Brabus представила добірку запчастин для самого універсального представника компактного сімейства Mercedes-Benz, GLB.

Позашляховик, який більш практичний, вище і вместительнее, ніж GLA, оснащений новим переднім спойлером з двох частин, а також новими бічними повітрозабірниками. Світлодіодні модулі, встановлені на даху, покращують видимість в нічний час при використанні дальнього світла, і до задніх дверей був прикріплений новий задній спойлер.

Mercedes-Benz GLB, brabus

Набір з чотирьох вихлопних наконечників чорного хрому діаметром 3,5 дюйма (90 мм) націлений на моделі, оснащені пакетом AMG Line, і покращують стійку за допомогою 18-, 19 - або 20-дюймових коліс з зображеним автомобілем.

Спортивні пружини, що знижують дорожній висоту приблизно на 1,2 дюйма (30 мм), у той час як власники, які схильні час від часу здійснювати поїздки по протореній дорозі, можуть замовити пружини для повнопривідних версій автомобіля, які піднімають дорожній просвіт приблизно на 1,4 дюйма (35 мм) в порівнянні зі стандартними версіями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також був випущений комплект продуктивності для GLB 250, який піднімає потужність 2,0-літрового двигуна з 221 к. с. (224 к. с./165 кВт) і крутного моменту 258 фунт-фут (350 Нм) до 267 л. с. (270 к. с./199 кВт) та 317 фунт-фут (430 Нм). У цій формі швидкість 0-62 миль в годину (0-100 км/ч) займає 6,6 секунди, а максимальна швидкість складає 149 миль в годину (240 км/год).

Mercedes-Benz GLB, brabus

В даний час в Brabus розробляються інші модифікації для бензинової і дизельної версії GLB.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.