днями Ульяновський автозавод повідав всьому світу, що таке “барбухайки" в мініатюрі на прикладі своїх позашляховиків 469-го сімейства.

Барбухайки, автоцентр

Саме слово пішло з Афганістану. На місцевому мовою “барбухай” позначало “щасливої дороги” та “іди з миром”.

В колишньому “союзі” також було чимало підприємств, які будували щось подібне, в тому числі і на машинах УАЗ. Правда, з деякими модифікаціями,

Що і говорити, витонченістю і чистотою форм ці машини не відрізнялися, однак справно виконували покладену на них місію. Варто відзначити, що будували вони ґрунтуючись на індивідуальних побажаннях мисливських господарств ще тих часів. На фото - відмінні приклади “барбухаек” того часу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Барбухайки, автоцентр

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.