Однією з найбільш цікавих розробок Google в минулому році став Nearby Sharing, подібний AirDrop сервіс, який може передавати файли, посилання і багато чого іншого між пристроями Android і, в кінцевому підсумку, практично будь-яким пристроєм з Google Chrome. Тепер Nearby Sharing починає зникати з телефонів і планшетів на Android вже через кілька тижнів після їх появи.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Коли він з'явився вперше, Nearby Sharing був обмежений пристроями, які використовували бета-версію Сервісів Google Play, перш ніж у кінцевому підсумку з'явився в стабільній версії. Але навіть тоді Google відкрив його тільки випадкового вибору людей.

Як повідомили читачі Android Police, у багатьох людей більше немає можливості використовувати Nearby Sharing, при цьому більшість посилань на нього здаються прихованими або віддаленими. Ми підтвердили цей факт на наших власних пристроях, виявивши, що кнопка “Поруч” на сторінці загального доступу Android вже відсутня, хоча вона була доступна раніше на цьому тижні.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.