Хороша новина: незабаром вийде iPhone 12. Погана новина: він буде відкладений на кілька тижнів.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Затримка iPhone 12, підтверджена під час останнього звіту Apple про доходи, сталася в той же час, коли компанія повідомила про позитивних новинах за третій квартал 2020 року: незважаючи на вплив спалаху Covid-19, продажі iPhone зросли на 2% порівняно з минулим роком, в основному завдяки iPhone SE 2020. Однак, як і у цей період, Apple попередила, що нетипові умови означають, що Apple знову не буде ставити за мету отримання прибутку в 4 кварталі 2020 року.

Невизначеність також, ймовірно, сприяла визнанню Apple, iPhone 12, швидше за все, буде відкладений. Під час дзвінка компанія підтвердила, що продажі iPad і Mac виросли двозначно, незважаючи на обмеження постачань, викликані впливом коронавіруса.

Коли Apple затримує iPhone - або має обмежену доступність - зазвичай це проблема ланцюжка поставок. На розум приходять iPhone X, випущений в жовтні 2017 року, і важковловимий Jet Black iPhone 7. Знайти обидва в наявності було ще тієї завданням.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.