В Японії з'явилися страшні кадри з відеореєстратора, на яких зображений білий мінівен, злітаючий в повітря під час лютого шторму.

Згідно опису відео, розміщеного в Твіттері, інцидент стався недалеко від парку Гіфу у місті Гіфу, недалеко від міста Нагоя. На ньому зображений білий мінівен, повертає вправо, коли раптовий потік води заповнює екран, а задня частина автомобіля піднімається високо над землею.

Коли ми вперше дивилися відео, ми були приголомшені тим, що бачили, і не могли пояснити, чому мінівен був піднятий з землі. Як ніби він був піднятий у повітря шматком мотузки. Тим не менш, невелика інформація про відео в соціальних мережах може пояснити, що тут сталося.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мінівен, gizchina

Один з можливих відповідей полягає в тому, що зливова каналізація під дорогою, ймовірно, затопилась, що призвело до збільшення тиску і води. Здається, весь цей повітря і вода вирвалися з кришки люка незадовго до того, як мінівен почав повертати направо. Схоже, що він проїхав прямо над люком і був піднятий вгору від тиску повітря.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.