Наступний бюджетний телефон Google, Pixel 4A, швидше за все, з'явиться через кілька днів. Компанія розмістила в своєму інтернет-магазині рекламний ролик, в якому говорилося, що “Google - це те, що ви чекали від телефону”, і буде показаний 3 серпня. 9to5Google помітив цю сторінку. Щоб розблокувати повне повідомлення, вам потрібно натискати різні поля, поки кольори не будуть відповідати логотипу Google: синій, червоний, жовтий, синій, зелений і червоний.

Google оновив деякі з своїх зображень в соціальних мережах (наприклад, заголовок для облікового запису Made by Google в Twitter) з невеликим вирізом по колу, який виглядає як очевидна посилання на дисплей 4A з отвором для фронтальної камери.

Нагадаємо, що смартфон покажуть публіці вже 3 серпня, а от про ціни поки говорити рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.