Геймпад Xbox, розроблений компанією Microsoft, тепер використовується для навчання армією Ізраїлю. Щоб спробувати-вам необхідно бути солдатом. Був створений новий прототип бронетехніки, яким можна скористатися якраз таки джойпадом.

З його допомогою у солдатів є можливість виконувати бойові функції і діяти так, ніби вони знаходяться у відеогрі. Усередині бойової техніки, крім контролера Xbox є кілька планшетів, інтерфейс яких адаптований під вигляд звичайного сучасного шутера (англ. shooter - "Стрілець"), включаючи вид від першої особи, доступ до карти, кількості боєприпасів і список доступного озброєння.

Використання геймпада армією, фото: geek.informator
Використання геймпада армією, фото: geek.informator

Танк був розроблений компанією Israel Aerospace Industries (IAI) і збирає відгуки як від молодих хлопців, яким близька подібна технологія управління, так і від солдатів ізраїльської армії.

На думку генерального менеджера роботизованих систем IAI Мері Шабтайі, контролер являє собою складну технологію, яку постаралися зробити максимально доступною і зручною для користування. Солдати розібралися з розташуванням кнопок на геймпаді і тому можуть досягти кращих показників роботи, користуючись цією системою управління.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Що цікаво, ще немає ніякої інформації про те, чи знають представники Microsoft про те, яким чином використовується їх контролер.

Нагадаємо, Цукерберг назвав причину покупки Instagram в 2012 році, монополія у всій красі.

Як повідомляв "Знай.ua", унікальний 1970 Dodge Challenger Restomod у відмінному стані продають за копійки.

Знай.ua писав, що США змушують Бразилію відмовитися від послуг Huawei.