Коли вийшов складаний смартфон Moto RAZR, він викликав величезний переполох. Багато хто думав, що смартфон виявиться невдалим. Але, як ми бачили, цей телефон став дуже популярним на всіх ринках, де він був запущений.

Читайте Знай Google News!

Це надихнуло багатьох інших великих виробників смартфонів. І, швидше за все, ми побачимо багато нових телефонів з аналогічним форм-фактором. Але в той час як конкуренти Moto думають про те, запускати подібні моделі чи ні, ця компанія вже підготувала пристрій наступного покоління. Сьогодні один з користувачів Weibo опублікував кілька фотографій, що показують, як буде виглядати Moto RAZR 2.

MOTO RAZR 2, gizchina

Як ми бачимо, RAZR другого покоління більш закруглені по краях, ніж попереднє покоління. Крім того, передня частина смартфона виконана з срібла, що узгоджується з ранніми витоками.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Схоже, інші елементи дизайну залишилися без змін або вони змінилися не сильно. У будь-якому випадку, ми дуже багато чули про майбутній Moto RAZR 2. Так що зараз саме час зібрати їх в одному місці.

Відповідно до того, що описано в патенті, бічна частину екрана буде складатися з декількох датчиків, здатних виконувати 20 різних функцій. Мається на увазі, що закруглені краї не повинні додаватися самі по собі. У них буде визначена функція.

MOTO RAZR 2, gizchina

Ну, що стосується обладнання, не все так привабливо, як у випадку з зовнішнім виглядом. Motorola RAZR 2 буде поставлятися з Snapdragon 765 (не Snapdragon 765G). Отже, ще раз, складне пристрій Motorola отримає чіпсет рівня нижче, якщо порівнювати з іншими гнучкими пристроями. Snapdragon 765 хороший, але його продуктивність не може навіть перевершити Snapdragon 855+, який був вбудований Z Flip. Потужність процесора буде пов'язана з 8 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ вбудованої пам'яті.

Що стосується дати виходу, новинку чекають до кінця цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.